Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lukavo, nema što

Pogledajte zašto vijetnamski specijalci u akcije idu s motkama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Savršeno je jasno da motka nije prikladna za baš sve situacije, ali kada to okolnosti dopuštaju, fantastično je rješenje.

Zamislite sljedeću situaciju. Talačka je kriza. Otmičar i žrtva nalaze se na trećem katu. Ljestve nisu dovoljno dugačke, a od vatrogasnoga vozila nema koristi jer bi zvuk motora u trenutku oka jedinicama oduzeo taktičku prednost, odnosno faktor iznenađenja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Jasno, opcija je spustiti se konopima niz zgradu, ali sada zahvaljujući vijetnamskim specijalcima znamo da se u opisanim okolnostima kao brzo i učinkovito rješenje može iskoristiti - motka!

Njihova vježba rješavanja talačke krize kamerom je zabilježena još u lipnju 2016. godine, međutim tek je od jutros postala hit zahvaljujući platformi Imgur na kojoj je pogledana 2,5 milijuna puta!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene