Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izbornik Ivica Tucak osobni je izaslanik predsjednice RH na Aktivnoj Hrvatskoj u Vodicama

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/3 >>
Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije i najbolji aktualni vaterpolski trener svijeta Ivica Tucak osobni je izaslanik Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović na treningu sportsko – edukativnog projekta Aktivna Hrvatska koji će se ove subote, 26. svibnja u 18 sati održati na Trgu hrvatskih mučenika u Vodicama.

Aktualno Galerija PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/3 >> Tucak je aktualni svjetski prvak s našom reprezentacijom s kojom je posljednjih nekoliko godina osvojio brojna odličja na raznim natjecanjima. Više od 100 vježbača imat će priliku čuti razmišljanja izbornika koji će zasigurno vježbačima prenijeti i neke sportske tajne i savjete.

Pročitajte i ovo PR Aktivna Hrvatska "Bez straha nema hrabrosti" PR Aktivna Hrvatska Brojni Dubrovčani vježbali na jubilarnom treningu Aktivne Hrvatske

PR PR  

Na treningu u Vodicama Aktivna Hrvatska predstavlja suradnju sa Zakladom Hrvatska za djecu kroz projekt Sport za sve. Vježbači će na info pultu Hrvatske liječničke komore imati prilike izmjeriti indeks tjelesne mase i dobiti besplatne savjete, a obratit će im se i predsjednik HLK doc.dr.sc. Trpimir Goluža. Vježbačima će se obratiti Gradonačelnica Vodica Nelka Tomić.
PR PR

Trening se održava pod vodstvom tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba i Ivana Antunovića, a u timu su i Lukrecija Dragić, Jana Pavlović, Borna Butijer i Goran Kontić. Vodteljica programa je Lorena Nosić. Sve vježbače darivat će partneri projekta. Generalni partner HEP darovat će majice za trening, NIVEA prostirke za vježbanje, Mivela – vodu Vašeg srca, najbolji sportaš u gradu Decathlon daruje lopte. Merkur osiguranje priprema zdravi Merkur smoothie nakon treninga. Partneri projekta su poliklinike Affidea i Vaš pregled te Falkensteiner Hotel&Spa Iadera i Valamar Argosy hotel iz Dubrovnika.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene