Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mislite da ne možete živjeti bez interneta? Niste jedini, svim generacijama život on line postaje svakodnevnica.


Od lova na Pokemone do postanja na profilima društvenih mreža, na ovaj ili onaj način svatko od nas dio svog života živi u digitalnom svijetu. I taj život više nije rezerviran samo za early adoptere i mlađe generacije. Čak i oni koji su do sad bili skeptični i skloni tradicionalnim rješenjima koriste internet, pa makar to bilo samo za skypanje s potomcima u dijaspori ili lakše iznajmljivanje apartmana. Naravno, svega toga ne bi bilo bez razvoja tehnologije i ponude na domaćem tržištu. Na primjer, nova usluga Tele2, pokućni internet, temelji se na najmodernijem 4G rješenju dostupnom diljem zemlje koje pruža odlično iskustvo korištenja interneta.

Pokućni internet funkcionira kao plug and play sustav u kojem se na Tele2 Wi-Fi router istovremeno mogu priključiti i do 32 uređaja. Zahvaljujući plug and play sustavu nema potrebe za bušenjem i razvlačenjem žica, a nema ni čekanja po nekoliko tjedana na samu instalaciju usluge, već surfate od onog trenutka kada vam Tele2 uruči router.

Uz maksimalnu brzinu do 150 Mb/s, 4G pristup mreži i do 100 GB prometa, pokućni internet se pokazao kao idealan izbor za sve koji žive na područjima s lošom ili nepostojećom infrastrukturom. Kako bi u potpunosti bio po mjeri korisnika, pokućni internet je prijenosan. To znači da ako ste podstanar, seli s vama kada pronađete novi dom, ili ako volite biti povezani i na godišnjem odmoru, nosite ga sa sobom. Garantirano će u pokućnom internetu osim vas uživati i vaše bake na moru. I to ne kažemo samo tako.

Tele2 je ostvario najbolji rezultat na testu kvalitete podatkovnih usluga prema testiranju njemačke tvrtke P3 Communications provedenom u svibnju 2016.

90% ISPITANIKA smatra da je brza i jednostavna instalacija bez dodatnih spajanja jako važan kriterij kod odluke o odabiru pružatelja internet usluge.

*Izvor: Hendal market research agency