Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvanaest zlatnih poluga izvađeno je iz želuca jednog biznismena. Ovu nevjerojatnu priču ispričao je kirurg koji ga je liječio.


63-godišnjak zaprimljen je u bolnicu nakon što se žalio na povraćanje i poteškoće u disanju. Doktoru koji ga je zaprimio rekao je kako je u žaru svađe sa svojom ženom progutao čep od boce.

Vezani članci Pretjecanje Agresivno pretjecao usred ničega misleći da je siguran pa shvatio da mu pamet nije jača strana Očevid, ilustracija Mještani u šoku nakon što je na cesti kod Vrbovca pronađeno tijelo muškarca: ''Vozila su satima prolazila pored njega kao da ih se to ne tiče''

Pacijent je podvrgnut operaciji, no kada su ga kirurzi otvorili, umjesto čepa od boce, u njegovom su tijelu pronašli zlatne poluge koje su težile oko 400 grama.  Liječnici koji su sudjelovali na toj operaciji ispričali su za BBC kako su lokalne vlasti i policija ispitali biznismena te zaplijenili pronađeno zlato.

Dr. CS Ramachandran, kirurg u Delhi's Sir Ganga Ram bolnici, rekao je kako nikada u cijeloj svojoj karijeri nije vidio ovakav slučaj, a bilo je mnogo bizarnosti - priznao je.

VIDEO U obiteljskom autu otkriven tajni odjeljak pun zlatnih poluga

'Ovo je prvi put da sam izvadio zlatne poluge iz pacijentove utrobe. Sjećam se slučaja kada sam izvadio kamen težine jednog kilograma iz pacijentovog mjehura, ali nikada nisam ni mislio da ću u čovjekovoj utrobi pronaći zlato', rekao je. Dodao je kako je operacija trajala tri sata te da je bila vrlo zahtjevna, osobito zbog pacijentovih godina.

Prošle godine indijska vlada povećala je uvozne carine na zlato.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook