Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijednost 4,5 milijuna eura

VIDEO U obiteljskom autu otkriven tajni odjeljak pun zlatnih poluga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajci su na Uskrs u jednom obiteljskom automobilu prilikom pokušaja ulaska u Italiju iz Švicarske otkrili tajni odjeljak s polugama zlata vrijednima oko 4,5 milijuna eura.

Talijanska je granična policija danas objavila snimku velike zapljene zlatnih poluga u jednom obiteljskom automobilu. Na sam Uskrs na graničnom prijelazu sa Švicarskom zaustavljeno je vozilo s peteročlanom obitelji, koja je granicu umalo prešla bez ikakvih problema.

Pročitajte i ovo Talijanska policija Nakon napada u Rusiji I naši susjedi na oprezu: Još jedna europska zemlja podigla razinu opasnosti od terorizma Privođenje vozača kamiona koji je naletio na kolonu vozila - 4 18 ozlijeđenih Ovo je vozač kamiona koji se zabio u kolonu automobila i ozlijedio 18 ljudi, bio je drogiran

No, 53-godišnji vozač, njegova supruga i troje male djece tijekom rutinskog pregleda dokumenata i prtljažnika postali su u jednom trenutku prilično nervozni. Policajcima je to bilo sumnjivo pa su se dali u detaljniji pregled auta.

>> Koliko ima zlata na svijetu?

Otkrili su tajni odjeljak u kojem su imali što vidjeti. U novinski je papir bilo umotano desetak poluga zlata, čija se vrijednost procjenjuje na četiri i pol milijuna eura.

Porijeklo zlata nije utvrđeno, s obzirom da na polugama nema nikakvih ugraviranih oznaka, a ni vozač nije htio reći ništa. On je, inače, pravnik u jednoj švicarskoj kompaniji, a protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog pranja novca.

Obiteljski auto i zlatne poluge su zaplijenjeni kako bi na njima bilo izvedeno vještačenje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene