Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Alba se medijima svojedobno već izjadala da je imala problema s paranormalnim fenomenima.


Da Jessica Alba ima milijune obožavatelja diljem svijeta i nije neka vijest. No, da dolaze i s 'one strane', e to je već novost. Naime, prelijepa je glumica u četvrtak na svome profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je uz nju pozirao, tako se barem čini, duh!

Vezani članci Slika nije dostupna Ovako nešto jezivo se rijetko vidi: Duh dječaka sjedio na stražnjem sjedalu automobila Slika nije dostupna Snimio je dušu kako napušta tijelo nakon fatalne prometne nesreće? Pogledajte sliku

Njegova je pojava iznenadila i samu Albu koja je, nakon što su je na njegovo prisustvo upozorili obožavatelji, fotografiju kratko prokomentirala riječima: "Nemam pojma što je (iza mene). Baš čudno".

Njegova vas snimka neće umiriti ako i vas u stanu prate neobjašnjivi fenomeni

Zanimljivo, Alba je svojedobno medijima ispričala da je već imala paranormalna iskustva, odnosno da je kao tinejdžerica doživjela nešto što ni danas ne zna objasniti, a što je sadržalo elemente fenomena poznatoga kao paraliza sna.

"Osjetila sam pritisak. Nisam mogla ustati, nisam mogla vrištati, govoriti, baš ništa. Nešto me tada definitivno obuzelo, a kada sam se napokon uspjela dićo s kreveta, otrčala sam u sobu svojih roditelja. U toj kući više nisam provela puno noći", ispričala je Alba svojedobno za Digital Spy.

Je li 'gospodin' sa slike to što je proganja ne bismo znali reći, baš kao što i nemamo drugog izbora nego jednoj od najljepših žena na svijetu vjerovati na riječ da fotografija nije nekakva njezina šala. 

 

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on