Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Alba se medijima svojedobno već izjadala da je imala problema s paranormalnim fenomenima.


Da Jessica Alba ima milijune obožavatelja diljem svijeta i nije neka vijest. No, da dolaze i s 'one strane', e to je već novost. Naime, prelijepa je glumica u četvrtak na svome profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je uz nju pozirao, tako se barem čini, duh!

Vezani članci Slika nije dostupna Snimio je dušu kako napušta tijelo nakon fatalne prometne nesreće? Pogledajte sliku Slika nije dostupna Podučava kako komunicirati s mrtvima: 'Svatko to može'

Njegova je pojava iznenadila i samu Albu koja je, nakon što su je na njegovo prisustvo upozorili obožavatelji, fotografiju kratko prokomentirala riječima: "Nemam pojma što je (iza mene). Baš čudno".

Njegova vas snimka neće umiriti ako i vas u stanu prate neobjašnjivi fenomeni

Zanimljivo, Alba je svojedobno medijima ispričala da je već imala paranormalna iskustva, odnosno da je kao tinejdžerica doživjela nešto što ni danas ne zna objasniti, a što je sadržalo elemente fenomena poznatoga kao paraliza sna.

"Osjetila sam pritisak. Nisam mogla ustati, nisam mogla vrištati, govoriti, baš ništa. Nešto me tada definitivno obuzelo, a kada sam se napokon uspjela dićo s kreveta, otrčala sam u sobu svojih roditelja. U toj kući više nisam provela puno noći", ispričala je Alba svojedobno za Digital Spy.

Je li 'gospodin' sa slike to što je proganja ne bismo znali reći, baš kao što i nemamo drugog izbora nego jednoj od najljepših žena na svijetu vjerovati na riječ da fotografija nije nekakva njezina šala. 

 

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on