Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hit snimka

Da ne povjerujete: Potukli se policajac i klaun

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka tučnjave jednoga američkog policajca s klaunom postala je viralna.

Policajac iz Milwaukeeja nasred ceste potukao se s klaunom. Događaj je zabilježio slučajni prolaznik, a bizarna je snimka ubrzo postala viralna. Klaun je vrlo vjerojatno bio aktivist koji je stajao ispred zgrade gradskog poglavarstva.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

'Stao sam na semaforu i vidio da se nešto događa s moje desne strane, kad je policajac prišao čovjeku koji je bio odjeven poput klauna', kazao je Mitch Cooper, koji je cijeli događaj i snimio. 'Bilo je jako čudno', dodao je.

>> Otkrivena tajna Einsteinove genijalnosti

Nije, kaže, mogao vjerovati što gleda. 'Ono što mi je prolazilo glavom bilo je da policajac premlaćuje klauna. Kako da to ne snimim i ne pokažem svim svojim prijateljima? Morao sam izvući mobitel i snimiti to', kazao je.

Iz policije su kazali kako su dobili prijavu da neki muškarac 'napada' vozače pištoljem na vodu i ometa promet. Prema pisanju abc-a, opirao se uhićenju, pa je policajac bio primoran upotrijebiti silu. 'Bilo je smiješno svjedočiti tom događaju, ali nisam siguran da je i klaunu to bilo smiješno. Međutim, meni kao promatraču sve je to bilo jako zabavno', kazao je Cooper.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene