Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evo kako je reagirao

Gospođa zaustavila policajca zbog prebrze vožnje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac se složio da on kao predstavnik zakona mora ostalima biti primjer.

Claudia Castillo iz Miamija izvela je u petak nešto što ne pada mnogima na pamet - zaustaviti policajca zbog prebrze vožnje!

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara" Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti!

Castillo je primijetila da policajac učestalo mijenja trake pri brzini od otprilike 150 kilometara na sat, te mu je više puta stavila do znanja kako od njega želi da stane sa strane.

Policajac je naposljetku takvo što i učinio, a kada je prišao njezinom automobilu i čuo što ga slijedi, ponio se krajnje korektno i Castillo ponudio ispriku zbog ponašanja u prometu.

POLICIJA TVITALA POZIVE I INCIDENTE 'Pomokrit ću vam se u kombi ako me odvedete'

"Nisam siguran da sam vozio prebrzo, ali se ispričavam i obećavam da ću usporiti. Žurim na posao", rekao je muškarac u uniformi, koji se zaustavio kada je čuo trubljenje jer je pomislio da je dami potrebna pomoć.

Castillo je potom ponudio i svoj broj značke, no budući da ga ona nije imala namjeru prijaviti, rastali su se uz zaključak da si on kao čovjek od zakona ne smije dopustiti da drugima bude loš primjer.

Poslušajte njihov razgovor, a zatim i pogledajte čime je to uzrujao svoju sugrađanku. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene