Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Subotom navečer

POLICIJA TVITALA POZIVE I INCIDENTE 'Pomokrit ću vam se u kombi ako me odvedete'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nasilni muškarci, alkoholizirane žene, bizarni incidenti... sa svim tim i još puno toga više policija se susreće svakog vikenda.

Policija u Manchesteru odlučila je objaviti na Twitter profilu svaki poziv i najmanji incident koji su zabilježili jedne sasvim prosječne subote kako bi pokazali javnosti s čim se sve nose i koliko poziva primaju vikendom.

Trebalo je manje od pet minuta, od starta u 21.45 sati, da dođe do prvog uhićenja i to zbog fizičkog napada.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura"

Policija je, između ostalog, primila poziv od čovjeka koji se žalio da mu prijete izbacivači. Potom su bili pozvani od čuvara jednog restorana brze hrane u kojem je pet osoba jelo svoju hranu.

U 2.15 policija je otišla uhititi muškarca koji je navodno pokušao žensku osobu ugristi dok je snimala 'selfie'.

Jedan je policajac pažljivo objavljivao i sve akcije policije koje su uključivale alkoholizirane osobe. Između ostalog zvao ih je taksist kojem je pijana žena ležala napola u autu a napola izvan njega. Uhićena je i 23-godišnjakinja, pijana za volanom, koja je policiji obećala: 'Pomokrit ću vam se u kombiju ako me vodite u pritvor pa ćete morati čistiti!' To je i napravila.


Konačna statistika od 22 sata u subotu navečer pa do ranih jutarnjih sati nedjelje pokazala je 71 incident. Od toga, policija je dobila 37 poziva a bilo je i 9 uhićenja, piše Telegraph.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene