Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I cideru također

FOTO Upoznajte gusku alkoholičarku koja tugu utapa u pivu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U engleskom gradiću Market Draytonu živi gusan Jack koji sa svojim vlasnicima svaku večer posjećuje lokalni pub i pritom potegne koju čašicu.

Pub u engleskom gradiću Market Draytonu odnedavno gotovo svakodnevno posjećuje Jack, ljubitelj piva i domaćeg cidera. Riječ je o mužjaku guske, kojega vlasnici Sally Barnett i Keith Burgess vode gdje god stignu, pa tako i na večernje alkoholno opuštanje.

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Policija Uhićen je Vozio pijan pa odbio test na droge: Pokušao pobjeći policiji, a kad su ga uhvatili, krenuo je šou

Isprva su ga puštali ispred lokala, no kako je protekle zime postajalo sve hladnije, tako su ga odlučili uvoditi unutra i ispalo je da Jack naprosto obožava druženje. Kada su mu ponudili piće, nije mu mogao odoljeti i otada pije gotovo svaki dan.

>> VIDEO Prestravljena gorila bježala pred - guskom!

U međuvremenu su mu otvorili i profil na Facebooku, na kojemu je skupio više od 1.300 'lajkova'.

'Jack je dio naše obitelji, poput psa. Kad je bio mali, spavao je u našem krevetu, a svakoga dana jede s nama u kuhinji', rekla je Sally za Metro, koja dodaje da su mu našli i djevojku, koju su nazvali - Jill!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene