Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvije medicinske sestre iz malog kanadskog grada nemalo se se iznenadile bizarnom stvorenju na koje su naišle tijekom šetnje sa psom.


Pas Sam je tijekom šetnje skočio u jezero i iz njega izvukao mrtvu životinju. Životinja je po tijelu imala dugu dlaku, a lice i stopala bili su bez dlaka. Krenula su nagađanja da se radi o nekoj verziji poznatog čuovišta Montauku. Nakon što je pas izvukao tijelo, žene su ga par puta fotografirale i ostavile na mjestu na kojem su ga našle. Stanovnici su se odlučili sami uvjeriti u njihovu priču, međutim, kada su stigli na mjesto gdje je životinja ležala, nje više nije bilo.

Vezani članci Toplinski val u Sjevernoj Americi - 3 U Kanadi izmjereno rekordnih 46,6 stupnjeva: ''Ovo je nešto što nitko prije nije vidio!'' Crkva u Kanadi, ilustracija Nakon jezivog otkrića masovnih grobnica gore crkve u Kanadi, u razmaku od sat vremena izgorjele još dvije

Fotografije su objavljene na lokalnoj internetskoj stranici s objašnjenjem 'ovo stvorenje je prvi otkrio pas Sam', prenosi Daily Mail. Stvorenje ima i rep dugačak oko 30.5 centimetara. Bilo je raznih spekulacija kojoj vrsti ova životinja pripada. Tijelo životinje podsjeća na vidru, dok lice zajedno sa kljovama podsjeća na vepra. Na stranici na kojoj su objavljene fotografije razmjenjuje se niz mišljenja, da je životinja deformirana od vode ili je to pak neka vrtsa lasice.

Mnogi pretpostavljaju da je to čudovište Montauk, jer postoje neke sličnosti s fotografijama nepoznate životinej iz 2008. godine. Drugi su iznijeli stajališta da se radi o vrsti 'chupacabre' koja se hrani kozama. Naziv 'Čudovište Montauk' životinja je dobila zahvaljujući blizine vladinog postrojenja za testiranje na životinjama.