Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hm, hm...

FOTO OGLAS: 'Prodajem predivan stan na tri etaže...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na prvu sasvim običan oglas za prodaju stana, no zbog fotografije koja je trebala pobliže dočarati ljepote ovog apartmana, oglas je postao hit na internetu.

Peterosobni apartman, sa 4 kupaonice koji se proteže na tri kata zvuči sjajno, a kako tek izgleda. Fotografija koja je popratila tekst o apartmanu iz snova nasmijala je mnoge internet korisnike, prenosi Gawker.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izgubila 1635 eura Njemica stigla na ljetovanje u Hrvatsku pa se šokirala Ljetovanje Obiteljski odmor Apartman zvan čežnja: Njemica uplatila ljetovanje u Hrvatskoj pa se šokirala kad je stigla

JEZIVO Porculanske lutke ostavljaju na ulazima kuća

Na jednoj fotografiji, prilikom snimanja jedne od 4 kupaonice, vlasniku se omakla strašna pogreška. Zaboravio je da snima okrenut prema ogledalu, a kako je stan odlučio fotografirati dok je bio gol, uz tekst u oglasu je osvanulo i njegovo spolovilo.

'Predivan stan na tri etaže smješten u centru Austina, na šumovitom djelu. Ovaj apartman ima nekoliko prozora okrenutih prema predivnoj šumi i šumskom zelenilu. Svaki kat ima svoju terasu te vlastito centralno grijanje', stoji u oglasu.

Korisnici društvenih mreža, nakon uočenog propusta, mahom su ismijali vlasnika ovog predivnog stana.

A možda je ipak znao da će sve uspjeti kao dobra reklama?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene