Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stotinjak metara od obale na Floridi jedan ribar je primijetio morske pse, a kad je podigao dron u zrak, imao je doista što vidjeti.


Destin Pass na Floridi je mjesto s prekrasnim plažama i smaragdnim morem - pravi raj za kupače i surfere. Jedan ribar iz svojeg je brodića primijetio mnoštvo morskih pasa oko sebe i odlučio je vinuti u zrak svoj dron.

Vezani članci Uragan Eta približava se Floridi - 9 Uragan koji je usmrtio 200 ljudi zahvatio i Floridu, najgore tek dolazi: Vlasti pozivaju građane da napuste domove Slika nije dostupna FOTO Pola metra dugačko biće iz dubina zapanjilo ribare

Kad je shvatio da se u moru nalaze desetine morskih pasa oko njega, odlučio je nastaviti snimati, a dio te snimke možete vidjeti priložen u tekstu. Jezivo ili ne prosudite sami, ali lokalne vlasti tvrde da iako morski psi nisu rijetkost na Destin Passu, njih na desetine odjednom itekako jest rijetkost.

Ono što video isto tako prikazuje je jest koliko blizu obale se nalazi to mnoštvo morskih pasa. Jesu li u tolikom mnoštvu došli u potrazi za hranom ili samo migriraju, nije otkriveno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook