Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobra odgojna metoda

Facebook isprika jedne majke zbog nepristojnih kćeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poruka je izazvala brojne reakcije podrške na društvenim mrežama.

Majka dvije tinejdžerke koje su ismijavale i udarale nepoznatu ženu u kinu učinila je nešto što ne bi baš napravio svaki roditelj - javno se ispričala na Facebooku.

Keysha Smith Wood iz Alabame napisala je kako ju je na ponašanje njezine kćerke i pokćerke upozorio sin koji je također bio s njima na projekciji.

'Sin mi je kazao koliko su bile odvratne, nepristojne te kako je sve bilo sramotno i krajnje ponižavajuće. Žena koju tražim kazala im je da budu tiho, no one nisu slušale. Nakon filma im je došla i rekla da ona svoju kćer neće neko vrijeme voditi u kino jer su joj upropastile film. Ako ste vi ta žena, molim vas da mi se javite', poručila je Keysha na Facebooku.

Pročitajte i ovo Brod s robovima, Ilustracija (Foto: ADALBERTO ROQUE / AFP) 50 godina nakon zabrane Pronađena olupina posljednjeg poznatog brod koji je s robovima stigao u SAD Pro-life protesti u SAD-u koji žele zabraniti pobačaj (Foto: AFP) prvi put u svijetu Tinejdžer tuži kliniku za pobačaje: "Život malene Baby Roe oduzet je zbog profita"

Potresno pismo: Majka slučajno doznala da je njezin prvi susjed pedofil

Rebecca Boyd, žena iz kina, je vidjela post i javila se.

'Vodila sam na film svoju kćerku, Cinderellu. Bila sam vrlo uznemirena i razočarana ponašanjem tih djevojaka. No, poruka njihove majke me rasplakala jer pokazuje da još ima dobrih ljudi na ovom svijetu. Te djevojke nisu loše, one su samo djeca, i drago mi je da će naučiti lekciju,' prenosi News.com.au.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene