Božidar Kuzmić i Ivica Kudelić prijatelji su nekoliko desetljeća, a zajednička strast im je dobra i kvalitetna hrana.

Galerija


 Osim toga, zapravo, možda i baš zbog toga, prije dvadeset godina pokrenuli su malu mljekaru s idejom da proizvode fine sireve, kvalitetno mlijeko i druge mliječne proizvode bez konzervansa, na način na koji se to u njihovu djetinjstvu radilo u domaćinstvima zagorskog mjestašca Beloslavec iz kojeg dolaze.

PR
PR

Vezani članci Košarica, ilustracija (Foto: Pixsell, Goran Kovacic) Pitali smo trgovačke lance kako rade za Uskrs i jesu li isplatili uskrsnice, evo što su nam odgovorili Sirne zvijezde (Foto: sadanduseless.com) - 3 Odgovorili su na pitanje kako bi zvijezde izgledale kao sirevi prije nego što ga je itko postavio

EURO-MILK, kompanija koju su pokrenuli, danas je jedna od tek 20 preostalih hrvatskih malih mljekara i dnevno prerađuje 25 tisuća litara mlijeka s domaćih pašnjaka. Njihove proizvode poput, na primjer, svježeg posnog sira, tekućeg jogurta, kiselog vrhnja ili mliječnog namaza možete pronaći na policama SPAR-a, pod robnom markom S budget. Toplo vam preporučamo da pogledate ovaj video s njihovom pričom.