Nagradne igre Euroherca i Adriatica traju do kraja godine i odvijaju se u tri kola, uz veliko finale, a imaju ukupno 342 vrijedne nagrade i dosad neviđen nagradni fond od 7,4 milijuna kuna

Galerija


 U srijedu, 14. listopada, završen je drugi krug najvećih nagradnih igara u Hrvatskoj. U prva dva kola u pet hrvatskih regija Euroherc i Adriatic osiguranje podijelili su 20 automobila Golf 8 i 200 novčanih nagrada sretnim dobitnicima nagradnih igara „Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više“.

U Rijeci, Zadru, Bjelovaru, Osijeku i Zagrebu, gdje su u protekla dva tjedna dodijeljene nagrade drugog kola Euroherc i Adriatic svojim osiguranicima donijeli su uzbuđenje i sreću, izmamili suze radosnice i vratili optimizam.

U ovakvu sreću teško je povjerovati

„Tek kad su provjeravali jesam li živ, shvatio sam da nije posrijedi šala. Mislio sam da su ovakve nagrade samo za bogate, a vidite da na kraju i obični ljudi dođu na red“, izjavio je umirovljenik Ante Brkić iz Kruševa, osiguranik Adriatica od 2016. godine, koji je usrećio cijelu obitelj ovom vrijednom nagradom.

PR
Ante Brkić (Foto: PR)

„Još postoji nevjerica. Kao da sam u nekakvom snu! Tek sada vidim da se i malim ljudima, bez veza ili vezica nego samo s osiguranjem kod Euroherca, događaju dobre stvari“, ispričao je poljoprivrednik Marko Peičević iz Otoka, te pozvao sve da se što prije uključe u nagradnu igru.

PR
Marko Peičević (Foto: PR)

„Znala sam za nagradnu igru, ali nagradu nisam ni očekivala niti joj se nadala. Čovjek kad se najmanje nada onda mu se dogodi nešto uistinu lijepo. Prva polica i odmah dobitna! Bit ću osiguranica Euroherca sigurno još godinama. Putujem na posao svaki dan oko dva sata, tako da će u novom Golfu vožnja sigurno biti ugodnija“, rekla je oduševljena dobitnica Željka Srmeg iz Bukovca Svetojanskog, istaknuvši kako je poziv iz Euroherca bio erupcija emocija, uzbuđenja, šoka i nevjerice.

PR
Željka Srmeg (Foto: PR)

Najsretnije očekuje VW Touareg

Nagradne igre Euroherca i Adriatica odvijaju se u tri kola, uz veliko finale, a imaju ukupno 342 vrijedne nagrade i nevjerojatan nagradni fond od 7,4 milijuna kuna. Podsjećamo, kako biste sudjelovali u najvećim nagradnim igrama u Hrvatskoj, trebate ugovoriti policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobno i/ili teretno vozilo u Eurohercu ili Adriaticu, do 31. prosinca 2020. godine. Velikim nagradnim igrama osiguravajuća društva Euroherc i Adriatic svojim osiguranicima žele zahvaliti na dugogodišnjoj vjernosti.

Izvlačenje dobitnika trećeg kola očekuje nas u siječnju 2021. godine u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci i Varaždinu, kada ćemo doznati kome je otišlo još 10 Golfova 8 i 100 potrošačkih kartica Agram banke.

Nagrađivanje osiguranika Euroherca i Adriatica tu ne završava jer sve osiguranike koji u prva tri kola nisu imali sreće, očekuje veliko finalno izvlačenje 22. siječnja 2021. godine u Zagrebu. Dvoje sretnih dobitnika mogu osvojiti i odvesti se u dva bogato opremljena VW Touarega, s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem. Tada ćemo saznati i imena dobitnika novčanih nagrada u iznosu od po 50.000 kuna, kao i dobitnike ekskluzivnih ljetovanja u hotelu Medora u Podgori.
Nagrade čekaju svoje vlasnike, stoga se još uvijek stignete uključiti u nagradne igre.
Sretno svima uz Euroherc i Adriatic!