Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dronovi donose HT-ov najbrži internet u središte Zagreba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi hrvatski dron event održat će se 21. veljače na zagrebačkom Cvjetnom trgu od 11 do 15 sati

• Hrvatski Telekom najbrži mobilni Internet nudi besplatno u promotivnom razdoblju do 30. lipnja

Pročitajte i ovo PR PREDSTAVLJENA NOVA SEZONA NAJVEĆE POSLOVNE UTRKE U REGIJI HT B2Run ove godine u humanitarnom duhu Slika nije dostupna Podnio ostavku Davor Tomašković odlazi s čela HT-a, na njegovo mjesto stiže Konstantinos Nempis

• HT započinje komunikaciju s korisnicima i na osmoj društvenoj mreži - Instagramu

Hrvatski Telekom udvostručio je maksimalnu brzinu u svojoj 4G mreži sa 75 na 150 Mbit/s, čime je potvrdio da diktira tempo razvoja mobilnog interneta u Hrvatskoj. Najbrži internet na hrvatskom tržištu pruža korisnicima mobilnih usluga HT-a niz novih mogućnosti, što će se moći provjeriti i na Trgu Petra Preradovića (Cvjetnom trgu) u Zagrebu, na prvom 4G dron događaju u Hrvatskoj.

Četiri bespilotne letjelice kojima će upravljali posebno obučeni stručnjaci nadlijetat će u subotu 21. veljače, od 11 do 15 sati zračni prostor iznad jednog od najpopularnijih zagrebačkih trgova. Dronovi će iz zraka s pomoću mobilnih uređaja snimati fotografije i video zapise, a HT-ov brzi mobilni internet sve će ih u realnom vremenu prenositi na LED ekran, odnosno na web stranicu 4gdrondan.com. Posjetitelji će fotografije moći odmah i podijeliti sa svojim prijateljima na društvenim mrežama, a onima koji budu željeli uspomenu na papiru, HT će fotografije odmah i isprintati.

Od 16. veljače, kada je maksimalna brzina interneta u HT-ovoj 4G mreži povećana na 150 Mbit/s, pa sve do 30. lipnja 2015. traje promotivno razdoblje korištenja te brzine. Pristup najbržem internetu bez dodatne mjesečne naknade korisnici mobilnih usluga HT-a mogu dobiti u tarifama i opcijama Plan za zabavu/posao XL/XXL; Plan za obitelj XL, XL+/XXL, XXL+; Plan za tim XL, XL+/XXL, XXL+; Plan za nas, Plan za nas+, Plan za tim+; Ultra mobile net XL+; VPN za sve S/M/L/XL; te 4G+ opciji.

Sve informacije o ponudama Hrvatskog Telekoma mogu se dobiti na službenim web stranicama www.hrvatskitelekom.hr, ali i na sedam društvenih mreža na kojima je HT aktivan. Sve aktivnosti na 4G dron događaju bit će zabilježene i putem još jedne, osme društvene mreže na kojoj Hrvatski Telekom komunicira s korisnicima - Instagrama. Hrvatski Telekom ondje je nazočan s profilom pod imenom @hrvatski.telekom.

Više o eventu: www.4gdrondan.com
Više o ponudi: www.hrvatskitelekom.hr/mobilni-internet-4g
HT Instagram profil: @hrvatski.telekom
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene