Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HELEN DORON

Dokazano uspješna metoda učenja engleskog jezika za male pripovjedače

PR
PR
Svaki roditelj želi najbolje za svoje dijete i zna koliko je teško prenijeti znanje najbitnije za dobru budućnost.

 Uz Helen Doron tečajeve engleskog jezika svojoj djeci već danas možete pružiti odlične mogućnosti i prilike. Uz vodstvo iskusnih i predanih učitelja koji znaju da je uspjeh njihovih učenika i njihov uspjeh, djeca dobivaju najbolje od dva svijeta: igru i učenje.

Pročitajte i ovo Turisti u Dubrovniku Iznad prosjeka Objavljena lista država najboljih poznavatelja engleskog jezika: Pogledajte gdje se nalazi Hrvatska PR BEZ SKUPIH TEČAJEVA Pričajte engleski kao materinski s novom 2-tjednom formulom

Vašim mališanima Helen Doron nudi priliku da postanu dio višemilijunske populacije koja odlično barata engleskim upravo zato što su ga počeli učiti kao mali, igrajući se i zabavljajući. Metode podučavanja u Helen Doron raznolike su i upotrebljavaju širok spektar osjetilnih iskustava kako bi mala djeca, u prirodnom i opuštenom okruženju, vježbala svoje prve riječi, usvajala engleski naglasak i širila svoj fond riječi, što je važno, jer engleski ima više od 250.000 riječi!

Helen Doron učitelji svjesni su da su mala djeca rođeni pripovjedači stoga se koriste dječjom maštom kao prikladnim alatom ne samo za učenje jezika već i za razvoj sustava vrijednosti. Tako djeca učeći engleski usvajaju i važnost očuvanja planete i obraćaju pažnju na održavanje okoliša. Osim toga, Helen Doron učitelji svojim radom potiču djecu i da ostvare svoje snove.

Tako roditelji koji svoju djecu upišu na tečaj engleskog jezika Helen Doron svojim mališanima pružaju mogućnost da nauče novi jezik, ali i priliku da steknu nešto jednako vrijedno - znanje za život. Odrastanje uz engleski jezik pruža uvid u raznoliki i povezani svijet s kojim će se s lakoćom moći nositi zahvaljujući dobrom poznavanju jezika kojim govore stotine milijuna ljudi, a putem kojeg će im se otvoriti mnoga vrata.

Upisi su u tijeku. Prijavite se za besplatni ogledni sat u svom najbližem Helen Doron centru

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene