Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Seks za jednu noć

'Dobrim seksom do boljih ocjena': Njemački studenti kolegicama nude besplatan seks

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dobrim seksom do još boljih ocjena - ideja je trojice njemačkih studenata koji su studenticama odlučili ponuditi 'muški bordel'.

Oscar, Christopher i Julius - imena su to trojice studenata s ekonomskog fakulteta u Mannheimu koji su došli na ideju kako da svoje kolegice oslobode stresa i omoguće im da na fakultetu postižu još bolje ocjene.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ostavka na mjesto vijećnika Načelnik koji je bordel platio službenom karticom dao ostavku u Županiji, dao još jedno bizarno objašnjenje Slika nije dostupna novac još nije vratio Načelnik Murtera službenom karticom platio usluge u austrijskom bordelu 1560 eura, pogledajte kako je opravdao taj čin

'Za razliku o d muškaraca, djevojke koje žele samo zabavu za jednu noć uvijek budu etiketirane kao kurve što je nepravedno', kaže 24-godišnji Oscar koji je s prijateljima oglas reklamirao putem plakata zalijepljenih po fakultetu, a zatim i organiziranim predavanjem.

>> Ovako vruće reklame niste nikada vidjeli!

A sve ide ovako: djevojke naprave svoj račun na Hotmailu i dogovore susret s jednim od trojice studenata. Ako su oboje zainteresirani za seks dogovore mjesto i vrijeme. Diskretan odnos za jednu noć je zajamčen, a djevojke se, kažu oni, opuste i budu raspoloženije za učenje, prenosi Der Spiegel.

Za sada je ova trojka imala 8 susreta, od čega su 5 puta i zadovoljili svoje kolegice s fakulteta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene