Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Afrički par koji živi u Velikoj Britaniji ostao je šokiran, nakon što su shvatili da im je drugorođeno dijete bijele puti i plave kose.


Prva stvar na koju je otac Francis Tshibangu pomislio, bila je 'je li to doista moje dijete?', priznao je sam. Daily Mail prenosi kako Francis i Arlette Tshibangu imaju još jednog sina starog dvije godine, no njegova put je normalna, s obzirom na roditelje.

Vezani članci Ilustracija Skandal u rodilištu: Preminulo gotovo 300 beba i najmanje deset rodilja, bolnica za sve optužila - majke Slika nije dostupna Pod kišom granata u kijevskom skloništu zaplakala tek rođena beba: "Život ide dalje"

Sina je par nazvao Daniel, a 28-godišnji Francis ističe kako je zanijemio kad su mu ga pokazali u rodilištu Leicester Royal Infirmary. 'Bio sam prešokiran da bih pričao, ali sam mogao vidjeti lica liječnika, na kojima se jasno vidjelo kako misle da to dijete ne može biti moje', rekao je Francis, koji je porijeklom iz Konga.

Liječnici su zaključili kako dječak ima određenu mutaciju, no da nije albino, kako bi neki možda mogli pomisliti. Ipak, kad se Francis spustio da poljubi svojeg novorođenog sina, shvatio je da je dječak ipak njegov. 'Kad sam ga pobliže pogledao, vidio sam da izgleda poput mene i Arlette. Ima moj nos i usne moje supruge', zadovoljno je zaključio ponosni otac.

'Sve što možemo reći jest da je Daniel naše čudo i da se osjećamo blagoslovljeni. Prekrasan je', rekao je otac i dodao kako njemu i njegovoj supruzi boja kože nije bitna.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju