Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Satima su natjecatelji ležali ispod stogodišnjeg javora u etno selu Montenegro nedaleko Nikšića.


Nakon 24 sata izležavanja i prespavane prohladne noći 4 Crnogorca, koja su najviše izdržala, odlučila su podijeliti nagradu od 200 eura, piše Oslobođenje.

Vezani članci Koronavirus, Crna Gora COVID inspekcija u trgovačkim centrima: Sve gore stanje u susjednoj državi, na snagu stupio novi režim mjera Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman Grlić Radman o "srpskom svijetu": "To je poražena osvajačka politika"

U natjecanju je sudjelovalo 10 natjecatelja, a svatko je na svoj način kratio vrijeme do titule majstora u izležavanju; netko knjigom, netko laptopom, a netko jednostavno gledanjem uokolo i pričanjem.

Za vrijeme ležanja nije bilo dozvoljeno sjediti, a nije se smjelo ni ustati ni na wc, a mnogi su izbjegavali piti da ne bi trebali odustati. Nakon 8 sati samo je jedan sudionik odustao, piše Republikainfo.

>> Crnogorski političar postao zvijezda na internetu!

Ivan Perišić, Žarko Simović i Gorana Jovović iz Nikšića te Marko Đurović iz Podgorice nakon ta 24 sata više nisu mogli ležati, a i malo su se zabrinuli za svoje zdravlje pa su odlučili da bi bilo najpametnije da podijele nagradu i da svatko dobije 50 eura.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.