Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Cocktini valovi od sada i na digitalnim frekvencijama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cockta Live Radio ekskluzivna je radio postaja za ljubitelje Cockte na Facebooku

Pročitajte i ovo Ilustracija PREVENCIJA NEŽELJENIH DOGAĐAJA Policija upozorava: "Djecu ne ostavljajte u autu, kobno je i 15 minuta" gužva na autocesti Nema rješenja HAC objasnio zašto se stvaraju kilometarske kolone: "Povećali smo broj traka i uveli novost na naplatne kućice, ali..."

Cockta Easy i Cockta Rossa, novi ljetni okusi, koji su već potpuno okupirali prodajne police i suncem obasjane terase, nisu jedina ovogodišnja novost. Cockta se novom kampanjom pobrinula za još jedno u nizu iznenađenja. Mogli bismo čak reći da trendove ne samo slijedi, već ih i stvara. Za sve ljubitelje dobrih pića i glazbe Cockta u suradnji s izdavačkom kućom Menart lansirala je prvi Facebook radio, Cockta live radio, koji će putem Facebooka, ekskluzivnog kanala za emitiranje moći slušati svi korisnici Facebooka koji su već lajkali stranicu Cockte na Facebooku ili će to tek učiniti.

Tijekom dana radio će emitirati mirniju glazbu koja će vas pratiti posvuda gdje ćete pristupati najvećoj društvenoj mreži na svijetu; kod kuće, na poslu i na svim drugim mjestima na kojima možete pristupati Facebooku. A kada padne mrak, Cockta live radio ponudit će vam najveće glazbene i plesne hitove koji će se pobrinuti za dobre ritmove tijekom ljetnih večeri. Ne opterećujte se s traženjem najboljih komada kada to možete prepustiti Cockta Live radiju. A šlag na kraju? Naravno: slušanje dobre glazbe neće ometati reklame.

 Uživajte u nadolazećem ljetu, priuštite si jedan od Cockta okusa i prebacite se na Cockta Live Radio. Slušajte Facebook, slušajte Cocktu!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene