Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zanimljiv posjet

Snimio fotografiju koja dokazuje da je mitsko čudovište puno više od same legende?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko mjeseci nakon posjete Škotskoj, Jonathan Bright pregledavao je fotografije koje je snimio na Loch Nessu te otkrio da se na njima nalazi lik misterioznog čudovišta.

Nakon festivala paranormalnog u Škotskoj u Stirlingu, bloger Jonathan Bright vratio se kući u Grčku, a tek nekoliko mjeseci nakon toga primjetio na fotografiji nešto neobično, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Misterij iz jezera Je li ovime napokon riješena zagonetka čudovišta iz Loch Nessa? Slika nije dostupna Misteriozna pojava VIDEO Nova snimka s Loch Nessa dokazuje da čudovište postoji?!

'Prvi puta kada sam primjetio objekt (ili da kažem glavu, barem tako interpretiram sliku), bilo je nekoliko mjeseci nakon što sam se vratio s puta', napisao je na blogu.

Mnogi online entuzijasti vjeruju da se na slikama vidi upravo ono što Jonathan tvrdi, dok su tvrdnju drugi odbacili kazavši da se radi o photoshop intervenciji.

VIDEO Misteriozno čudovište snimljeno 2012. godine stvarno postoji!

'Moja putovanja usmjerena istraživanju legendi i istraživanju misterioznih fenomena odvela su me na razna mjesta u Europi, ali nigdje nisam bio toliko očaran i povezan s mjestom kao na misterioznom Loch Nessu. Bilo je to kratko putovanje u Škotsku, ali taj dan kada sam plovio jezerom, moja infracrvena kamera, snimila je fotografiju, koja je po mom mišljenju, dokazala da je čudovište mnogo više od same legende', rekao je jednom škotskom listu.

Fotografiju na kojoj Jonathan vjeruje da se vidi čudovište, možete pogledati na njegovom blogu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene