Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Većina vlasnika pasa svojim ljubimcima ne da da svoje nagone ispoljavanju na njihovim nogama. No, neki vlasnici ne samo da im to ne brane već svoje pse još dodatno ohrabruju.


Prva Humpy Awards dodjela nagrada održana je u Georgiji. Gotovo svi četveronošci dovedeni na natjecanje učinili su baš ono što su i trebali i impresionirali suce svojim raznim 'tehnikama'.

Vezani članci Liječnici, ilustracija - 4 Objavljen popis najboljih doktora i doktorica u Hrvatskoj, provjerite je li na njemu i vaš liječnik Šaka u ustima Ljudi mogu sve što požele, a oni su si poželjeli ugurati šaku u usta

>> Jeste li kad vidjeli blesavije natjecanje od ovog?

Suci su na prvom Humpy natjecanju izabrali pobjednika nakon što su ocijenili stvari poput - penjanja, brzine, izdržljivosti, stila i silaska s noge. Sretna dobitnica je bila Miss Hope, 8-godišnja Jack Russell terijerka koja je svojim pokretima impresionirala sve gledatelje. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.