Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Vjerovali ili ne

Bizarnog li natjecanja: Evo koji pas zna najbolje zaskočiti - nogu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Većina vlasnika pasa svojim ljubimcima ne da da svoje nagone ispoljavanju na njihovim nogama. No, neki vlasnici ne samo da im to ne brane već svoje pse još dodatno ohrabruju.

Prva Humpy Awards dodjela nagrada održana je u Georgiji. Gotovo svi četveronošci dovedeni na natjecanje učinili su baš ono što su i trebali i impresionirali suce svojim raznim 'tehnikama'.

Pročitajte i ovo Psi - 1 Blagoslov pasa Ljubav je to koja se teško može opisati: ''Moji roditelji su preminuli i bila sam jako ljutita na život, a onda su oni ušli u moj život i izliječili moje srce'' Psi s frizbijem - 2 EURO U FRIZBIJU Hrvatska reprezentativce i na četiri noge ima: ''Njima je jednostavno svladati sve što trebaju raditi dok nama treba... ajme, majko''

>> Jeste li kad vidjeli blesavije natjecanje od ovog?

Suci su na prvom Humpy natjecanju izabrali pobjednika nakon što su ocijenili stvari poput - penjanja, brzine, izdržljivosti, stila i silaska s noge. Sretna dobitnica je bila Miss Hope, 8-godišnja Jack Russell terijerka koja je svojim pokretima impresionirala sve gledatelje. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene