Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizaran 'sport'

Jeste li kad vidjeli blesavije natjecanje od ovog?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Većina ljudi ne bi mogla podnijeti ni pomisao da u hlače stave neku živu životinju, a kamoli dvije. No, u Richmondu u Virdžiniji to je postao nacionalni sport.

Ovo natjecanje se od 2003. održava svake godine. To je test izdržljivosti ili sposobnost 'da vam grizu i grebu genitalije a vas nije briga'. Natjecatelji naime, moraju staviti dvije odrasle lasice u hlače koje su čvrsto zavezane oko gležnjeva i zategnute remenom oko struka kako životinje ne bi mogle pobjeći van.

Pročitajte i ovo PR oglas Završen prvi krug natjecanja METRO Junior Top Chef Slika nije dostupna Fotografiranje nije uspjelo Pogledajte: Zebra je ugrizla za rame

Natjecatelji potom stanu ispred sudaca i trpe ugrize i grebanje zatočenih lasica. Pravilo je i da natjedcatelji ne smiju biti pijani, a lasice ne smiju biti drogirane. Također, lasice moraju imati apsolutno sve zdrave zube. Onaj koji najduže ostane stajati je pobjednik.

Čini vam se grozno? Dodajmo onda i to da natjecatelji, koji su isključivo muški, ne smiju nositi donje rublje kako bi lasice nesmetano mogle prolaziti iz jedne nogavice u drugu. No, utješno je to što većina natjecatelja lasice opisuje kao bezopasne životinje koje vole zabavu i koje ne grizu. Većina ih se tako izvuče samo s ogrebotinama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene