Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Berlin te zove – javi se i uživo pogledaj utakmicu godine!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka banka organizira nagradni natječaj i dvoje sretnika vodi na finale UEFA Champions League u Berlinu

 Zagrebačka banka organizira nagradni natječaj „Berlin te zove“ čija je glavna nagrada odlazak na finale UEFA Champions League koje se od 5. do 7. lipnja održava u Berlinu. Banka će dvama dobitnicima omogućiti izvrstan nogometni provod u njemačkoj prijestolnici te uživanje u najspektakularnijoj nogometnoj utakmice godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TERET SNOSI I HNB? Zbog lihvarenja optužena Zagrebačka banka i dvoje djelatnika: Poznati detalji višemilijunske prevare PR MOJ ZABA START Koji su najbolji poduzetnički, društveni, kulturni i znanstveni projekti u Hrvatskoj?

U ovom natječaju mogu sudjelovati svi korisnici MasterCard Student kartice ili Student Lepeze, kao i oni koji će to tek postati, a koji zaigraju nagradni kviz na službenoj Facebook stranici Zagrebačke banke te pokažu zavidno nogometno znanje. Najbrži i najtočniji osvojit će putovanje za dvije osobe na finale UEFA Champions League u Berlin, uz plaćene zrakoplovne karte i hotelski smještaj. Oni koji ne budu te sreće, imaju priliku osvojiti službene nogometne lopte UEFA Champions League.

Nagradni natječaj trajat će do 17. svibnja, a svi detalji o kvizu mogu se pronaći na službenoj Facebook stranici banke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene