Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAJBOLJI I NAJPRISTUPAČNIJI PROIZVODI

9 jeftinih proizvoda koji će ti život učiniti lakšim bez probijanja budžeta!

9 jeftinih proizvoda koji će ti život učiniti lakšim bez probijanja budžeta!
9 jeftinih proizvoda koji će ti život učiniti lakšim bez probijanja budžeta! PR
Aktualno Galerija 9 jeftinih proizvoda koji će ti život učiniti lakšim bez probijanja budžeta! 9 jeftinih proizvoda koji će ti život učiniti lakšim bez probijanja budžeta! Foto: PR SharpX - Oštri sve vrste noževa SharpX - Oštri sve vrste noževa Foto: PR Astrološka ogrlica Ezen - Privlači sreću, ali i štiti Astrološka ogrlica Ezen - Privlači sreću, ali i štiti Foto: PR Prirodne neon boje Vellia - Lako se nanosi kod kuće Prirodne neon boje Vellia - Lako se nanosi kod kuće Foto: PR +6 Reyoung toaletna voda - Postojan i muževan miris koji ne ishlapi brzo Galerija 1/11 >>
Tko kaže da sve što je dobro i korisno mora biti skupo? U pokušaju da pronađemo najbolje i najpristupačnije proizvode na hrvatskom tržištu koji će ti olakšati svakodnevicu, došli smo do ovog popisa.

U nastavku ćemo predstaviti vrhunske gadgete, naprave i druge proizvode koje ćeš poželjeti imati.

1. Pretvori svaki nož u žilet i sjeckaj namirnice poput masterchefa

Uz magični oštrač SharpX naoštri bilo koji nož ili oštricu u samo 3 poteza.

9 jeftinih proizvoda koji će ti život učiniti lakšim bez probijanja budžeta! SharpX - Oštri sve vrste noževa (Foto: PR)

„Radim kao kuhar već 10 godina i iz osobnog iskustva tvrdim da je SharpX upravo ono što se treba naći u svakoj kuhinji. Oštri sve vrste noževa i čini sjeckanje namirnica lakšim pa više nema upropaštavanja i bacanja hrane.” – Davor

Kupi SharpX i sjeckaj namirnice s lakoćom! 

2. Okreni sretne zvijezde u svoju korist i zaštiti se od negativnih sila

Astrološka ogrlica Ezen nosi tvoj horoskopski znak i pomaže ti privući sreću, a istodobno služi kao zaštitni amulet.

9 jeftinih proizvoda koji će ti život učiniti lakšim bez probijanja budžeta! Astrološka ogrlica Ezen - Privlači sreću, ali i štiti (Foto: PR)

„Otkako je nosim osjećam da su mi zvijezde naklonjene. Moj je život ispunjen lijepim i uzbudljivim događajima.” – Anđela

Naruči Ezen ogrlicu i privuci sreću!  

3. Promijeni imidž u trenu i imaj novu boju bez standardnog farbanja i blajhanja

Voliš eksperimentirati s kosom? Prirodne neon boje Vellia omogućuju ti promijeniti boju kose bez posjeta frizeru i neugodnog blajhanja.

9 jeftinih proizvoda koji će ti život učiniti lakšim bez probijanja budžeta! Prirodne neon boje Vellia - Lako se nanosi kod kuće (Foto: PR)

„Probala i jako sam zadovoljna. Odlično se prima i nema nejednakosti. Čak je dobra za izvlačenje pramenova u trendi bojama.” – Margarita

Kupi Vellia i zasjeni novim izgledom!

4. Zbog ovoga će žene ludjeti za tobom

Ne postoji žena koja ne želi osjetiti dobar miris na muškarcu. Uz Reyoung toaletnu vodu nijedna ti žena neće moći odoljeti.

9 jeftinih proizvoda koji će ti život učiniti lakšim bez probijanja budžeta! Reyoung toaletna voda - Postojan i muževan miris koji ne ishlapi brzo (Foto: PR)

„Osjećam se privlačnije i zavodljivije otkako koristim Reyoung. Žene ne skidaju pogled s mene.“ – Ivica

Naruči Reyoung i postani pravi zavodnik!

5. Utaži žeđ tijekom planinarenja i drugih fizičkih aktivnosti

Ultimativni ruksak Hike2O pomaže ti održati hidratiziranost tijekom napornih fizičkih aktivnosti. Ima veliki kapacitet za višednevne zalihe vode.

9 jeftinih proizvoda koji će ti život učiniti lakšim bez probijanja budžeta! Ruksak Hike2O - Taktički ruksak s velikim spremnikom (Foto: PR)

Točno ono što sam trebao. Veliki kapacitet i iznimno ugodan za nošenje, a i cjevčica je dovoljno duga pa je pijenje lakše.“ – Sebastijan

Hoću Hik2O ruksak već danas!

6. Najglasnija sirena za bicikl s kojom ćeš neometano prolaziti kroz gradsku gužvu

Echolla je doslovno najglasnija sirena na svijetu s jačinom zvuka do 120 dB. Povećava sigurnost i čini te primjetnim u prometu.

9 jeftinih proizvoda koji će ti život učiniti lakšim bez probijanja budžeta! Univerzalna električna sirena za bicikl Echolla (Foto: PR)

„Odličan dodatak za bicikl. Jako je glasna i pješaci se sklanjaju istog trena pa ne moram kočiti svakih nekoliko metara. Jako je korisna i tijekom vožnje u prirodi, gdje sam imao situaciju da me je zapazio ris, ali sam ga glasnim zvukom uspio otjerati.“ – Dino

Klikni i kupi Echolla sirenu za svoj bicikl!

7. Ovaj je mobitel doslovno neuništiv, a baterija traje danima

Revolucionarni taktični mobitel Endure ima sve funkcije mobitela. Oduševljava izdržljivošću, podržava čak 3 SIM kartice i ima funkciju power banka.

9 jeftinih proizvoda koji će ti život učiniti lakšim bez probijanja budžeta! Taktički mobitel Endure - Otporan na padove i udarce (Foto: PR)

„Nikad nisam vidio ovako kvalitetan mobitel, nevjerojatno je izdržljiv. Jednom mi je ispao s 3. kata i nije se ni ogrebao. Čak i baterija traje po nekoliko dana.“ – Dorijan

Ugrabi svoj Endure mobitel već sad!

8. Uštedi stotine kuna za popravke s ovim vrhunskim testerom koji će ti pomoći spriječiti blokadu kočnica

S inovativnim DotPro testerom samostalno provjeri stanje kočione tekućine u automobilu i izbjegni iznenadne kvarove te moguće prometne nezgode.

9 jeftinih proizvoda koji će ti život učiniti lakšim bez probijanja budžeta! DotPro - Tester kočione tekućine (Foto: PR)

„Uvijek sam se vodio time da je bolje spriječiti nego liječiti. Stoga sam i uzeo ovaj tester jer sam svjestan kakve se posljedice mogu dogoditi. Također ne moram plaćati skupe provjere u servisu.“ – Branimir

Naruči DotPro tester i izbjegni blokadu kočnica!

9. Najbolja zaštita za ruke koja olakšava sve vrste aktivnosti

Ultra izdržljive rukavice GuardX pružaju vrhunsku zaštitu ruku uz visoku pokretljivost zglobova i prstiju. Omiljene su među pripadnicima specijalnih postrojbi i motociklistima.

9 jeftinih proizvoda koji će ti život učiniti lakšim bez probijanja budžeta! GuardX - Vrhunska zaštita ruku u zahtjevnim uvjetima (Foto: PR)

„Vrhunska kvaliteta i iznimna ugodnost, a dodatna zaštita doista štiti dlanove i prste od udaraca, ogrebotina i drugih utjecaja.“ – Martin

Želim GuardX rukavice odmah!

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene