Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Osjetno hladnije

Nakon sunca dolazi kiša: Pogledajte gdje se očekuje grmljavinsko nevrijeme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stiže nam promjena vremena i to baš za ovaj blagdanski i za mnoge produženi vikend, ako ne i cijeli idući tjedan. Neće biti ni ovako sunčano, a ni toplo kao proteklih dana. Od subote, uz umjerenu buru i sjeverni vjetar u unutrašanjosti, bit će osjetno hladnije.

U petak će još posvuda prevladavati sunčano i toplo, na južnom Jadranu već ujutro oko 15 stupnjeva. Svježije jedino u gorskom dijelu, a puhat će umjereno jugo.

U središnjoj Hrvatskoj, od sredine petka dolazi sve više oblaka, osobito u ovom zapadnijem dijelu, a navečer i osobito u noći na subotu bit će i kiše, a mogući su i pljuskovi. U petak će biti još toplo - i do 21 stupanj.

U Slavoniji će u petak još veći dio dana biti sunčano i suho, tek u noći na subotu moguće je malo kiše i to također u zapadnijem dijelu. Navečer će zapuhati i umjeren sjeverozapadni i sjeverni vjetar.

Najoblačnije bit će u Istri, na sjevernom Jadranu i u gorskom dijelu, ali također prema večeri kiša, ponegdje i grmljavinski pljuskovi. Puhat će umjereno jugo i jugozapadnjak.

U Dalmaciji će u petak biti još sunčano i toplo proljetno vrijeme s najvišom temperatura do 23, ali uglavnom u zaleđu. Uz obalu i na otocima bit će oko 20.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oprez, vruće! Ispružile se poput guštera kako bi upile sunčeve zrake pa slike objavile na Instagramu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stabilno zimsko vrijeme Hladna jutra i zubato sunce: Očekuje nas vrijeme primjerenije ožujku, ali uz dosta sunčanih dana

Subota prijepodne još će biti oblačna i kišovita, ali od sredine dana razvedravanje i prestanak kiše na kopnu. Puhat će sjeverni vjetar pa će se i temperatura osjetno sniziti, osobito noću.

Na Jadranu će u u subotu biti vjetrovito zbog jake i olujne bure koja će također donijeti hladnije dane. Mogući su pljuskovi, a onda će biti uglavnom sunčano.

U petak već poslijepodne više oblaka na zapadu zemlje, a navečer i u noći na subotu bit će i kiše i pljuskova. U danima koji slijede neće padati toliko kiše, koliko će biti hladnije u cijeloj zemlji, a osobito u unutrašnjosti, noću gdje će se temeprature vratiti na ''oko nule.''


 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene