Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Vjerujete li da će se Čačić vratiti u visoku politiku?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica HNS-a Vesna Pusić i potpredsjednik Ivan Vrdoljak komentirali su špekulacije o povratku Radimira Čačića u vrh HNS-a i na političku scenu.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pusić i Vrdoljak komentirali su špekulacije o povratku Čačića u vrh HNS-a pa i na samu političku scenu. Potpredsjednik stranke Ivan Vrdoljak je kazao da se s Čačićem ne čuje ni ne sastaje te je istaknuo da je stranka na prvom mjestu. 'Ničiji osobni interesi i političke ambicije neće ugroziti interese stranke. Stranka je na prvom mjestu. O daljnjim postupanjima odlučivat će se na predsjedništvu stranke', poručio je.

Vesna Pusić: Čačić više nikad neće biti u vrhu HNS-a!

Vesna Pusić je odbacila bilo kakvu mogućnost da Čačić dobije neku vodeću funkciju u HNS-u. 'Budući da su se u zadnje vrijeme događaji u tom pogledu jako dinamizirali, evo da jedanput zauvijek kažem: Radimir Čačić nikad više neće biti ni na kojoj vodećoj funkciji u HNS-u, a pogotovo ne u vodstvu stranke', kazala je.

Vjerujete li da će se Čačić vratiti u visoku politiku?

  DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vodstvo HNS-a u Tuhelju Pusić: Izjava ruskog ministra da je Balkan na rubu rata krajnje zabrinjava Slika nije dostupna Spremni na izazove 'Nakon groznih iskustava i nedopustivog bezobrazluka, mi smo spremni'

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene