Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Što mislite o sebi i drugim vozačima u prometu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvati se iz dana u dan pokazuju kao neodgovorni sudionici prometa, a mi vas pitamo što mislite o tome.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu - 1 Hitne službe na terenu VIDEO/FOTO Prometna nesreća u Zagrebu: Automobil završio na krovu Kamera za nadzor brzine - 1 Lakše s gasom U Hrvatskoj postavljene suvremene kamere: Kontroliraju brzinu, ali i druge učestale prekršaje koji su vodeći uzročnik nesreća

Nekulturi na hrvatskim prometnicama svjedočimo svakodnevno. Gotovo da nema Hrvata koji se nije našao u kritičnoj situaciji u prometu, što pokazuje i najnovije istraživanje HAK-a.

Prema tom istraživanju Hrvati nisu baš najljubazniji sudionici prometa. 'Probleme' nam stvaraju žuta i crvena svijetla na semaforima koja često ne poštivamo. Isto tako, rijetko tko zaista stane na znak 'stop', ili pješacima koji pokušavaju prijeći cestu.

>> Vozačka (ne)kultura: Na našim cestama vlada zakon jačega!

Ni pješaci ne poštuju pravila u mjeri u kojoj bi trebali. Prelazak ceste na crveno, pretrčavanje iste na neoznačenom mjestu i tako dalje.

Mi vas pitamo što mislite o Hrvatima kao sudionicima prometa. Što mislite o sebi i drugima kao vozačima?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene