Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Očekujete li smirivanje situacije u Ukrajini?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putin je u utorak izrazio razumijevanje prema Ukrajincima i prosvjednicima na Maidanu, ali smatra da se vlast mora mijenjati na legalan način.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Ilustracija Raketni udari Velik ruski napad na Ukrajinu, Poljska digla borbene avione: "Glavni cilj neprijatelja su naši ljudi"

Ruski predsjednik Vladimir Putin u utorak je rekao kako se u Ukrajini dogodio nezakoniti puč. Iako je izrazio razumijevanje prema Ukrajincima i prosvjednicima na Maidanu, smatra da se vlast mora mijenjati na legalan način.

Putin novinarima: U ovom trenutku Kijevom vladaju ekstremisti!

Poručio je da ruske vojne snage nisu sudjelovale u operacijama na Krimu, kao i da vojne vježbe koje je nedavno provela Rusija nemaju nikave veze s događanjima u Ukrajini. Zapad pak smatra kako se radi o vojnom pritisku Rusije na Ukrajinu.

U zračnoj bazi Belbek, na području Sevastoplja, Rusi su ispalili nekoliko hitaca upozorenja, a mediji javljaju kako je riječ o prvim ispaljenim mecima otkako je kriza započela na Krimu.

U Kijev je stigao američki državni tajnik John Kerry kako bi dao podršku novoj vlasti, a prije dva dana Putin je prihvatio prijedlog njemačke kancelarke Angele Merkel da se uspostavi misija za utvrđivanje činjenica poput kontaktne skupine. Međutim, situacija je i dalje krizna.

U današnjoj Temi dana pitamo vas - Očekujete li smirivanje situacije u Ukrajini?
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene