Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Može li način odijevanja utjecati na poslovni uspjeh, pa čak i na visinu plaće? Ispitanici portala Moj posao, smatra da može.


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Vezani članci Zakon o radu: Ilustracija - 1 Od početka godine u zakonu prvi put i rad od kuće: Što o promjenama kažu poslodavci, a što radnici? Dražen Jelenić Bivši državni odvjetnik pokušao se vratiti na posao, opet je neslavno završilo: "Nisam napravio ništa pogrešno"

Istraživanje portala Moj posao pokazalo je da većina Hrvata posvećuje veliku pažnju onome što će odjenuti za posao. Očekivano, žene više paze na svoje poslovne odjevne kombinacije: skoro polovica žena svakako brine o tome što će odjenuti za posao, dok se istima zamara 35% muškaraca.

>> Znate li što je jako bitno za dobar odnos sa šefom?

Pokazalo se i da odjevne kombinacija, kao i općenit izgled nisu bitni samo za prvi dojam kod šefova ili kolega. Čak 37% ispitanika smatra da odijevanje utječe na odnos s nadređenim, zatim na odnos s kolegama (34%) i napredovanje (23%). Da stil odijevanja utječe na obavljanje radnih zadataka smatra 18% ispitanika, dok ih 10% navodi da utječe na plaću.

Što vi mislite, je li odijevanje bitno za poslovni uspjeh?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju