Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Je li odijevanje bitno za poslovni uspjeh?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Može li način odijevanja utjecati na poslovni uspjeh, pa čak i na visinu plaće? Ispitanici portala Moj posao, smatra da može.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac Ilustracija Ocjena zaposlenika Ovo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj, jedna vrsta kompanija napravila je znatan skok na ljestvici

Istraživanje portala Moj posao pokazalo je da većina Hrvata posvećuje veliku pažnju onome što će odjenuti za posao. Očekivano, žene više paze na svoje poslovne odjevne kombinacije: skoro polovica žena svakako brine o tome što će odjenuti za posao, dok se istima zamara 35% muškaraca.

>> Znate li što je jako bitno za dobar odnos sa šefom?

Pokazalo se i da odjevne kombinacija, kao i općenit izgled nisu bitni samo za prvi dojam kod šefova ili kolega. Čak 37% ispitanika smatra da odijevanje utječe na odnos s nadređenim, zatim na odnos s kolegama (34%) i napredovanje (23%). Da stil odijevanja utječe na obavljanje radnih zadataka smatra 18% ispitanika, dok ih 10% navodi da utječe na plaću.

Što vi mislite, je li odijevanje bitno za poslovni uspjeh?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene