Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Može li način odijevanja utjecati na poslovni uspjeh, pa čak i na visinu plaće? Ispitanici portala Moj posao, smatra da može.


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Istraživanje portala Moj posao pokazalo je da većina Hrvata posvećuje veliku pažnju onome što će odjenuti za posao. Očekivano, žene više paze na svoje poslovne odjevne kombinacije: skoro polovica žena svakako brine o tome što će odjenuti za posao, dok se istima zamara 35% muškaraca.

>> Znate li što je jako bitno za dobar odnos sa šefom?

Vezani članci Kuhinja, ilustracija Sezonski posao u Hrvatskoj - odlična ponuda ili prilika za iskorištavanje radne snage? Provjerili smo što o tome misle građani Seksualni radnici opet mogu na posao u Nizozemskoj Od ovog tjedna na posao se vraćaju seksualni radnici u Nizozemskoj

Pokazalo se i da odjevne kombinacija, kao i općenit izgled nisu bitni samo za prvi dojam kod šefova ili kolega. Čak 37% ispitanika smatra da odijevanje utječe na odnos s nadređenim, zatim na odnos s kolegama (34%) i napredovanje (23%). Da stil odijevanja utječe na obavljanje radnih zadataka smatra 18% ispitanika, dok ih 10% navodi da utječe na plaću.

Što vi mislite, je li odijevanje bitno za poslovni uspjeh?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook