Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zoljom na džamiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati počinitelj u ranim jutarnjim satima pogodio je projektilom ispaljenim iz ručnog bacača džamiju u mostarskom prigradskom naselju Jasenica, pri čemu je učinjena znatna materijalna šteta na tom vjerskom objektu.

Županijski tužitelj u Mostaru Esad Maksumić, koji je obavio očevid na pogođenoj džamiji, rekao je kako se poduzimaju sve aktivnosti na otkrivanju počinitelja.

Pročitajte i ovo Objavljena je snimka miniranja kamenoloma zbog kojeg je došlo do odrona miniranje kamenoloma VIDEO Pogledajte snimku zastrašujućeg odrona kod Mostara: Odnio je tri automobila Odron kod Mostara nema struje VIDEO Užas kod Mostara: Tri automobila propala u jezero nakon odrona

Napad na džamiju u naselju Jasenica uznemirio je mostarske Bošnjake-muslimane, a u Islamskoj zajednici Mostara izrazili su ogorčenost što se ovaj napad dogodio u vrijeme mjeseca ramazana - islamskog vjerskog blagdana.

"Ovaj barbarski čin poremetio je mir muslimana u mjesecu ramazana. Tražimo da se izvrši nepristrana istraga", rekao je glavni imam Medžlisa Islamske zajednice u Mostaru Salem Dedović.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene