Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zli Putin'

FOTO 'Nova naslovnica Economista sve govori'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lice ruskog predsjednika Vladimira Putina na naslovnici The Economista itekako privlači pažnju. Pogledajte malo bolje...

Dok je Vladimir Putin sudjelovao u maratonskim mirovnim pregovorima u Minsku, ruski tenkovi navodno su se 'kotrljali' u Ukrajinu, piše Business Insider u članku pod naslovom 'Nova naslovnica Economista sve govori'. A na naslovnici je nimalo prijateljski nastrojeno lice ruskog predsjednika i pogled prema ruci koja vuče sve konce.

Pročitajte i ovo Kosovska policija Obavještajci objavili Zabrinjavajući izvještaj: "Putinu je potreban novi sukob u Europi i pronašao je idealno mjesto - Balkan" Vladimir Putin scenarij koji nitko ne želi Putin na krilima pobjede: "Svima je jasno da će ovo biti samo jedan korak od trećeg svjetskog rata"

'Pozivamo Zagreb da spriječi tu izopačenu praksu'

'Dok je na snazi inherentno manjkav mirovni sporazum, okolnosti koje ga okružuju kažu puno više od 'tračka nade' koji nudi najnoviji kompromis', nastavlja BI. 'EU i NATO su Putinovi krajnji ciljevi', prenose pisanje The Economista.

'Borba živaca' gotova - Dogovor je postignut

'Za njega su zapadne institucije i vrijednosti veća prijetnja od vojske. On želi zaustaviti njihovo širenje, nagrizati ih iznutra i, barem na krhkoj periferiji Zapada, zamijeniti ih svojim modelom upravljanja', piše The Economist u članku u čijem uvodu stoji sljedeće: 'Dok Ukrajina pati, vrijeme je da se prepozna ozbiljnost ruske prijetnje i da joj se suprotstavi'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene