Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Što je ovo?

Ovo je užas: Žena kupila piletinu na tržnici, a kad ju je razrezala, doživjela je šok

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Jedna je žena ostala u šoku kad je razrezala piletinu i unutra pronašla neku zelenu tvar.

Društvenim mrežama širi se fotografija piletine u kojoj se nalazi neka čudna zelena tvar. Fotografiju je podijelila uznemirena žena iz Novog Sada, koja je pratitelje pitala zna li netko što je to.

Pileći file je, kaže, kupila njezina kći u ribarnici kod registriranog prodavača kod kojeg uvijek kupuje. Međutim, kada je razrezala komad mesa, iznenadilo ju je ono što je vidjela unutra.

Pročitajte i ovo Ubrizgavanje injekcije u meso normalan postupak? VIDEO Viralna snimka pumpanja mesa zgrozila potrošače: "Ovo bi trebalo biti ilegalno"

"Zna li netko što je ovo?! Što nam ovi rade?!" napisala je žena na Twitteru uz priloženu fotografiju, što je izazvalo reakcije brojnih korisnika, piše Nova.rs.

 

 

Na prvi pogled izgleda kao da je riječ o nekom nadjevu od filea, no jedan korisnik društvenih mreža objasnio je kako je riječ o bolesti zelenih mišića zbog prebrzog tovljenja. Dodao je da je meso neispravno jer je zaraženo te da ga mora vratiti i prijaviti inspekciji.

Drugi su primijetili da se to stanje mesa također može dogoditi kada se meso više puta odmrzava i zamrzava, a neki su za odgovor upitali ChatGPT.

Pročitajte i ovo Katarina - 3 Stižu nova poskupljenja Život je sve skuplji, prate se samo akcije: "Gledam da si za muža kupim svijeću na akciji. Uništili su nas"

"Ako je bijelo meso piletine iznutra zeleno, to ukazuje na prisutnost bakterije Pseudomonas fluorescens u mesu", rekao je jedan korisnik. "Ta se bakterija može pojaviti kada se meso dugo skladišti na temperaturama između 4 °C i 10 °C ili ako se meso ne skladišti na dovoljno niskoj temperaturi…"

Bilo je i šaljivih komentara, poput: "Mlad, iznutra još zelen, treba dozrjeti", "Piletina punjena avokadom", "Jadna kokoš, kao da raste biljka", "Punjeno bijelo po cijeni običnog bijelog, a ti se još buniš"…

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene