Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kupus ga skupo koštao

SRBIJA: Dobio otkaz zbog kupusa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Službenik Ministarstva financija službenim je autom otišao u nabavku kupusa, a fotografija punog auta kupusa završila je na Twitteru.

Odlazak u nabavku kupusa sa službenim automobilom nije se pokazala kao najpametnija ideja za jednog zaposlenika srpskog Ministarstva financija.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici

Službeni automobil ministarstva natrpanog glavicama kupusa mobitelom je uslikao građanin Futoga, manjeg mjesta u blizini Novog Sada i objavio je u utorak na Twitteru.

Kinezi će saditi kupus na Marsu!

Unutrašnjost auta bila je natrpana vrećama kupusa, a bile su poslagane po svim sjedištima osim na vozačevom, pa je već na prvi pogled jasno da je netko iz ministarstva službeni auto iskoristio za privatne potrebe.

Nakon što je fotografija završila na Twitteru, tako je dospjela do šefova u Ministarstvu financija.

Prvi dan nisu reagirali, osim što su potvrdili da se radi o njihovom vozilu, ali kako piše B92, Ministarstvo financija je u srijedu objavilo priopćenje u kojem kažu da su otkrili identitet svog zaposlenika i uručili mu otkaz.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene