Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u Beogradu

Zagrepčanima nakon provale u auto srpska policija prijetila batinama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica Zagrepčana, kojima je u Beogradu provaljeno u automobil, tvrde da im policija nije željela pomoći te im je prijetila batinama.

U automobil je provaljeno u noći s nedjelje na ponedjeljak na Starom sajmištu i iz njega je ukradeno, kako tvrde Zagrepčani, stvari i novac vrijedni 4000 eura, piše Mondo. Dodaju kako su se hrvatski državljani obratili policiji koji su od njih 'tražili pasoše, a ne putovnice' uz obrazloženje da ne znaju što ta riječ znači. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bandić: Za tjedan dana znat će se što dalje po pitanju oprosta duga građanima Slika nije dostupna Nećeš, razbojniče Odvalio je (73) medvjeda šakom u njušku i tako spasio svog psa

Zagrepčani su zbog takvog tretmana policije najavili podnošenje žalbe u hrvatskoj ambasadi. Slobodan Vukolić,  načelnik policijske uprave za Beograd, izjavio je da je policija profesionalno obavila očevid te da će detaljnom istragom biti utvrđeno je li bilo kakvih nepravilnosti. Načelnik Vukolić je rekao kako je beogradska policija reagirala odmah nakon saznanja što se dogodilo i poslala patrolu na mjesto događaja.

Vukolić je naveo kako se, prema sadašnjim provjerama, beogradska policija nije nekorektno ponašala i da je s hrvatskim državljanima 'razmjenjivala iskustvo o tome kako se radi u Hrvatskoj i slično'. Dodao je, komentirajući navode Zagrepčana, da policajci nisu znali što znači riječ putovnica, kako treba čuti i drugu stranu.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene