Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"ovog ima samo u srbiji"

Objava koja je zapalila internet: "Vučić ministra hitno poslao u Moskvu na odvikavanje od narkotika"

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto: DNEVNIK.hr
Srbijanski odvjetnik Nikola Lakić tvrdi da je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić ministra u svojoj Vladi poslao u Moskvu na odvikavanje.

Odvjetnik Nikola Lakić napisao je na Twitteru da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prije dva dana poslao ministra u svojoj aktualnoj Vladi u Moskvu kako bi se tamo liječio od ovisnosti od droga na jednoj klinici. 

Nova.rs navodi da je Lakić bio dio Narodne stranke i član tima Zdravka Ponoša na nedavno održanim predsjedničkim izborima.

Lakić je također na Twitteru napisao da je Srbija jedina država na svijetu u kojoj se ovakve stvari događaju. 

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić, Gordan Jandroković rastu tenzije Vučić komentirao optužnice protiv hrvatskih pilota, Jandroković mu odbrusio: "Pogledajte se u ogledalo"

"Srbija je jedina država na svijetu koja za ministra ima moralnu nakazu koga predsjednik države, prije dva dana, hitno šalje u Moskvu, kako bi u poznatoj klinici dogovorio odvikavanje od narkotika", napisao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ima samo jednu želju "Hoću u Jasenovac, a vi mi ne date", zavapio Vučić i progovorio o Kosovu: "Pripremaju likvidacije naših ljudi na sjeveru"

Nova.rs navodi i kako je na nedavno održanoj konferenciji za novinare osnivač pokreta "SRCE" Zdravko Ponoš govorio o ministru koji je na odvikavanju od droge rekavši da je zbog toga Vučić odlučio ne pozvati ga u novu Vladu Srbije.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene