Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jednog od stražara stacioniranih ispred američkog veleposlanstva u Tel Avivu izbo je rastrojeni muškarac, koji navodno pati od duševnih poremećaja.


Muškarac koji, kako izgleda, pati od duševnih poremećaja izbo je u utorak stražara pred veleposlanstvom Sjedinjenih Država u Tel Avivu, rekla je izraelska policija.

Vezani članci Napad na mladiće u Vukovaru Vukovarska policija otkrila detalje napada na dvojicu srpskih mladića: "Nije utvrđeno da je motiv navijačko rivalstvo" Napad na mladiće u Vukovaru Dvojica mladića srpske nacionalnosti napadnuti u Vukovaru. Pupovac: "Napali su ih navijači, sve je moglo završiti puno ozbiljnije"

"Automobil marke Mazda stao je pored veleposlanstva SAD-a i iz njega je izašao muškarac s crvenom torbom i vilama", rekao je agenciji Reuters jedan od svjedoka incidenta.

>> VIDEO Kad vam u javljanju uživo iza leđa odjekuju eksplozije

"Počeo je trčati prema stražarima. Oni su ga vidjeli, izvadili pištolje i rekli mu da legne na tlo. On je nastavio trčati, oni su zapucali u zrak i ponovno mu zapovijedili da legne. On je išao dalje. Skočili su na njega i uzeli mu torbu", ispričao je svjedok.

Policija je rekla da je jedan od stražara lakše ranjen i da je napadač priveden. "Čini se da je mentalno neuravnotežen", rekao je novinarima ravnatelj polcije u Tel Avivu Yoram Ohayon.

Izraelski radio je izvijestio da je napadač 41-godišnji Izraelac s kriminalnim dosjeom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook