Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugrizao ga za ruku

VIDEO: Surfer preživio napad morskog psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australski surfer preživio je napad morskog psa.

48-godišnji surfer ozlijeđen je u napadu morskog psa, piše AP. Radi se o drugom napadu morskog psa u tjedan dana, na plažama sjeverno od Sydneya.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

>> VIDEO: Morski pas napao wakebordericu

Incident se dogodio noćas na plaži nedaleko Crowdy Heada. 'Rekao je kako se niotkuda stvorio veliki morski pas, zabio se u njega strahovitom brzinom i divljački ga ugrizao za ruku', ispričao je glasnogovornik hitne službe koja je surferu u rekordnom roku pružila pomoć. Muškarac je u stabilnom stanju i izvan je životne opasnosti. Helikopterom je prebačen u bolnicu u Newcastleu.

24-godišnja surferica je 13. ožujka prebačena u istu bolnicu nakon što ju je izgrizla velika bijela psina, također na plaži nedaleko Crowdy Head. Nema informacija da je oba napada izveo isti morski pas.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene