Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Masakr u Memphisu: Ubijeno šestero ljudi, među kojima i dvoje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šestero ljudi pronađeno je mrtvo, a troje je teško ranjeno u Memphisu, u pokolju za kojeg kažu da je najgore masovno ubojstvo u zadnjih 15 godina.

Dva muškarca i dvije žene u svojima kasnim dvadesetima te dvije djevojčice ispod 5 godina pronađeni su mrtvi u kući u Binghamton.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reagiralo i veleposlanstvo Smrtonosno upoznavanje uzelo osam života: I komičar pronađen mrtav, sve žrtve povezuje jedna stvar Ilustracija Imaš pravo, ostvari ga Imate susjede iz pakla: Provjerite koja su vaša prava i kako se zaštititi

Troje ostale djece, od sedam i četiri godine, te novorođenče prevezeni su u bolnicu u kritičnom stanju. Sve žrtve po tijelu imaju ozljede nastale pucnjevima iz vatrenog oružja.

Ubijene je pronašao rođak jednog djeteta, koji se zabrinuo nakon što mu nitko nije odgovarao na kucanje. Zabrinuo se i pozvao policiju, koja je ušla u kuću i pronašla tijela.

Inspektor Joe Scott izjavio je da su se ubojstva dogodila u nedjelju navečer. Neka tijela su pronađena u dnevnom boravku, a ostala u spavaćim sobama.

Iako su susjedi policiji izjavili da su čuli pucnje, kažu da ih to nije uznemirilo jer su pucnjevi iz pištolja uobičajeni za taj dio grada.

Rob Robinson, vlasnik kuće, kaže da je kuću iznajmio Cecilu Dotsonu, 32, i njegovoj djevojci. Stanodavac vjeruje da je troje djece živjelo s njima u kući.

Nije mogao ništa ružno reći o svojim stanarima, a naglasio je kako mu je Dotson uvijek pomagao u održavanju kuće. Ipak, nije bio siguran čime se on bavi.

Policija zasad žrtve još nije identificirala, a ni otkrila motive ovog stravičnog događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene