Obavijesti Video Pretražite Navigacija
19-godišnjak

VIDEO Dramatične snimke: Pucao po ženama i djeci!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija New Orleansa identificirala je napadača na paradu za Majčin dan u New Orleansu. Radi se o 19-godišnjem Akeinu Scottu.

'Tražit ćemo Akeina Scotta ostatak noći i čitav idući dan, sve dok ga ne pronađemo i ja mu poručujem da se preda', rekao je glavni istražitelj Ronal Serpas za NBC News.

Pročitajte i ovo Uhićen još jedan napadač na maloljetnike Novo uhićenje VIDEO U Vukovaru uhićen još jedan napadač na maloljetnike: Policija objavila detalje Slika nije dostupna New Orleans Krvava parada za Majčin dan: U pucnjavi ranjeno 19 osoba

Nakon što je Scott od proslave Majčinog dana u New Orleansu napravio horor, ranivši 19 osoba, uključujući i dvoje djece, tamošnja policija objavila je i video snimku nadzornih kamera na kojoj se vidi trenutak napada.

Snimku trenutka u kojem Scott puca po paradnoj povorci za Majčin dan u New Orleansu, lokalna policija objavila je jučer, a kako se na njoj nije jasno vidjelo lice napadača, prvo su zatražili pomoć građana u njegovoj identifikaciji i pronalasku, prenosi Yahoo News. Snimka se pojavila i na YouTubeu.

>> Krvava parada za Majčin dan: U pucnjavi ranjeno 19 osoba

U pucnjavi je ranjeno je 10 muškaraca, sedam žena te 10-godišnji dječak i djevojčica. Policija nastavlja istragu i intenzivno traga za napadačem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene