Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isprika mu je još gora

VIDEO Pohotni gradonačelnik: Djevojku na pozornici svukao do gaćica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kao da nije dovoljno da je maloljetnu djevojku ostavio na pozornici u gaćicama, nego se potom ispričao na najgori mogući način.

Rijetko koji političar može se, po broju gafova, mjeriti s gradonačelnikom meksičkog grada San Blasa. Nakon što je priznao da je 'posuđivao' novac iz gradske blagajne i rekao kako u tome ne vidi ništa loše, Hilario Ramirez Vilanueva ponovno se našao u središtu skandala.

Pročitajte i ovo Stričak i Bosilj Tko se predozirao? Žestoko se posvađali gradonačelnik i župan: "U kakvoj deluziji živi HDZ-ovac koji se s 2,02 promila tuče u cajkaškom klubu?" Kaos u Meksiku - 4 Policija bacila suzavac Drama u Meksiku: Kamionetom razbili vrata predsjedničke palače

VIDEO Gradonačelnik pipka žene kad god stigne

Tijekom proslave svog pedesetog rođendana na pozornici je pred 50.000 ljudi zaplesao s mladom djevojkom u ultra kratkoj haljinici. Prema pisanju lokalnih medija, navodno se radi o maloljetnici. Tijekom plesa u dva navrata podigao joj je haljinu i ostavio je u gaćicama.

Zbog takvog ponašanja našao se na meti kritika mnogih žena i ženskih udruga. Da stvar bude gora, ženama koje su se žalile na njegovo ponašanje, u znak isprike poslao je kućanske aparate kao što su pegle, hladnjaci i štednjaci, prenosi Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene