Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kao da nije dovoljno da je maloljetnu djevojku ostavio na pozornici u gaćicama, nego se potom ispričao na najgori mogući način.


Rijetko koji političar može se, po broju gafova, mjeriti s gradonačelnikom meksičkog grada San Blasa. Nakon što je priznao da je 'posuđivao' novac iz gradske blagajne i rekao kako u tome ne vidi ništa loše, Hilario Ramirez Vilanueva ponovno se našao u središtu skandala.

VIDEO Gradonačelnik pipka žene kad god stigne

Vezani članci Milan Bandić - 1 Bandić o napadu na policajca: "Najoštrije osuđujem ovaj bezočni čin nasilja" Koronavirus u Meksiku, ilustracija U Meksiku zabilježen prvi pacijent pozitivan na COVID i još jednu sezonsku bolest

Tijekom proslave svog pedesetog rođendana na pozornici je pred 50.000 ljudi zaplesao s mladom djevojkom u ultra kratkoj haljinici. Prema pisanju lokalnih medija, navodno se radi o maloljetnici. Tijekom plesa u dva navrata podigao joj je haljinu i ostavio je u gaćicama.

Zbog takvog ponašanja našao se na meti kritika mnogih žena i ženskih udruga. Da stvar bude gora, ženama koje su se žalile na njegovo ponašanje, u znak isprike poslao je kućanske aparate kao što su pegle, hladnjaci i štednjaci, prenosi Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook