Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Obitelj Shook želi posvojiti Lucy iz Kine, a ovo je njihovo prvo upoznavanje.


Teško je i izbrojati koliko djece u svijetu čeka posvojenje, ili barem svoju udomiteljsku obitelj, jer su zbog raznih sudbina osuđeni na život u domu. No, osim što je starijoj djeci teže naći dom jer posvojitelji i dalje češće žele bebe, još je teže djeci s teškoćama u razvoju ili s posebnim potrebama.

Vezani članci Šegota i Kožić Visoki upravni sud potvrdio: Kožić i Šegota mogu postati udomitelji, ali i svi istospolni parovi u Hrvatskoj Sandra Bullock Sve je raznježila: Ljubimica Amerike nakon 5 godina konačno odlučila svima pokazati posebnu joj osobu

Jedna takva lijepa djevojčica, 6-godišnja Lucy, dočekala je svoju sreću, a trenutak u kojem viđa svoju novu majku i reagira na nju neodoljivo podsjeća na to koliko je malo ljubavi potrebno da se nekome promijeni cijeli njegov svijet.

U prilogu objavljenom na YouTubeu može se vidjeti situacija u kojoj nekoliko obitelji čeka svoju djecu koju će udomiti, a rade to najčešće na mjesec dana u sklopu humanitarnog programa namijenjenom djeci s poteškoćama u razvoju. No, obitelj Shook odlučila se boriti za svoju Lucy i pokušati je posvojiti zauvijek.

Majka Audrey upoznala je svog supruga još u srednjoj školi, a nakon ženidbe počeli su razgovarati o tome da posvoje dijete iz Kine. No, ona je tada zatrudnjela i imaju svoju djecu. Nakon devet godina gledali su snimku na kojoj je Lucy, koja inače ima Downov sindrom, a oni su se odmah zaljubili u nju.

Nije trebalo dugo sa se odluče da je Lucy upravo još jedno njihovo dijete na koje su čekali. Kada je Lucy stigla na aerodrom Audrey nije mogla dugo suspregnuti suze i odmah joj je prišla. Reakcija djeteta i majke neopisiva je.

Želimo im sretan put prema posvojenju!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook