Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljska drama pretvorila se u gradsku

VIDEO Naoružani otmičar napravio 'dar mar' u Marylandu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otmica žene pretvorila se u pravu dramu. Incidenti i pogibeljni događaji nizali su se iz minute u minutu.

Policija u Suitlandu, u američkoj saveznoj državi Maryland, dobila je obavijest o otmici jedne žene. Navodno se radilo o obiteljskim razmiricama, ali nije još jasno u kojem su odnosu bili otmičar i oteta, javlja AP.

Pročitajte i ovo Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu

Niz pogibeljnih događaja počeo je oko 18 sati u Marylandu kada su otmičar i žrtva u automobilu uočeni na parkiralištu Statističke agencije. Dok im je prilazio 59-godišnji čuvar koji ih je primijetio, muškarac je u njega pucao i ranio ga.

Novi pokušaj otmice: Dječaka pronašli zavezanog uz cestu

Potom se automobilom dao u bijeg. Policija je krenula u potjeru, a na jednoj lokaciji, dok su mu bili za petama, netko je s ulice pucao u policijski automobil i onemogućio daljnju potjeru.

Nasilni otmičar tako je uspio pobjeći policiji. Ubrzo se u potjeru uključilo drugo policijsko vozilo, ali i u njih je otvorena vatra. Nije jasno jesu li pucnjevi dolazili iz automobila ili s ulice.

Otmičar je i ovog puta pobjegao. Policajci, još odlučniji u zaustavljanju nasilnika, ovog su mu puta blokirali put, pa se sudario s policijskim vozilima. Nakon toga je uslijedila pucnjava, a pri tom je upucan osumnjičenik i policijski narednik.

Ranije su zatvoreni svi prilazi Statističkoj agenciji, dok su teško naoružani specijalni policijski timovi došli do kompleksa Silver Hill Road, u kojem su smješteni i neki drugi federalni uredi. Mediji i ostali promatrači udaljeni su s mjesta na sigurnu udaljenost od 200 metara, javlja USA Today.

Oko 20 sati, TV reporter čuo je prvi od 10 pucnjeva iz kompleksa. Kasnije su i ostali svjedoci posvjedočili kako su čuli pucnjavu, koja je dolazila iz garaže na obližnjem parkingu.

U izjavi koju je objavila Statistička Agencija, stoji tek da se u njihovoj zgradi dogodio incident te da se brinu da svi koji su se našli u zgradi budu sigurni. Valja napomenuti kako ondje radi više od 4.000 ljudi.

Čuvar (59) koji je prišao paru dok se svađao u automobilu na parkingu Agencije, preminuo je u bolnici od zadobivenih ozljeda i prije nego je policija došla do osumnjičenog.

Policija je izvijestila kako je oteta žena na sigurnom, ali nisu dali više detalja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene