Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neposlušni posjetitelji

VIDEO: Gosti opijali medvjede u ZOO-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi posjetitelji zoološkog vrta Brasov u Rumjskoj snimili su svoje kolege kako medvjedu daju pivo.

Zoološki vrt je ispunjen znakovima koji posjetitelje upozoravaju da se ne približavaju kavezima, ali neki ljudi za to ne mare. Iako mladići smatraju da je posebno zabavno medvjede napojiti pivom, stručnjaci upozoravaju kako je to itekako opasno. Spomenuti posjetitelji medvjede su osim pivom nudili i sprejem za usta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kad postane vruće VIDEO: Medvjedima hranu 'poslužuju' u kockama leda Slika nije dostupna VIDEO: Medvjedi haraju Rumunjskom

Životinje su bile uznemirene i nervozne, a čuvari su upozoravali posjetitelje da se suzdrže od prakticiranja ovakvih ideja, posebice stoga što je prije tjedan dana, šestogodišnjaka ozlijedio lav kojem je dječak davao hranu, izvijestila je ProTV.

'Životinja se može činiti mirna, ali već vas u drugom trenutku može ugristi. Ono što životinju čini nervoznom, vama može ugroziti život', rekao je Ioan Brumar, veterinar. Direktor Brasova Dumitru Danes kaže kako će tražiti da se osobe koje su se nedolično ponašale prema životinjama kazne.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene