Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u zoološkom vrtu

Djevojčica pala u medvjeđi brlog, otac skočio za njom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrabri Nizozemac skočio je u medvjeđi brlog u njemačkom zoološkom vrtu kako bi spasio trogodišnju kćer koja je ondje upala.

Posjet zoološkom vrtu Luenebachu, za 34-godišnjeg Nizozemca i njegovu obitelj završio je nesretno. U trenutku roditeljske nepažnje, djevojčica se popela na ogradu visoku jedan metar i završila u prostoru u kojem borave medvjedi, javlja AP. Iako je otac brzo reagirao i uskočio za njom, 28-godišnji medvjed već je udario djevojčicu u čelo te je ozlijedio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kad postane vruće VIDEO: Medvjedima hranu 'poslužuju' u kockama leda Slika nije dostupna Video: Jelen se 'okupao' s polarnim medvjedima

Prije nego su pobjegli ljutom medvjedu, otac je zadobio ozlijede na nozi. Posjetitelji koji su vidjeli što se događa pozvali su spasioce pa su i otac i djevojčica hospitalizirani.

'Otac i kćer završili su u bolnici, ali njihove ozlijede nisu opasne po život', priopćila je policija u Trieru te dodala kako istražuju moguće zanemarivanje djece. Službenici zoološkog vrta kazali su kako će učiniti sve kako bi se ustvrdilo što se dogodilo i na kome leži krivica.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene