Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prosjek mu je 5+

VIDEO Maturant genijalac iz Nigerije upao na svih 8 najprestižnijih sveučilišta u SAD-u!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
On je maturant sa slatkim brigama, a odluku kojem će prestižnom sveučilištu dati čast da ga primi, mora donijeti do 1. svibnja.

Tinejdžer koji je rođen u Nigeriji prijavio se na 13 Sveučilišta u SAD-u. Među tih 13 je i osam najprestižnijih Sveučilišta u SAD-u, takozvanih Ivy League sveučilišta. Pihvaćen je na svih osam, a odluku mora donijeti do 1. svibnja.

Pročitajte i ovo David Kozak masakr u Pragu Davida sumnjiče da je prije masakra ubio oca i bebu u kolicima, objavio je jezive poruke: "Uvijek sam želio ubijati, Alina mi je puno pomogla" Slika nije dostupna Odrekli ga se nakon uhićenja Sveučilište Columbia dalo otkaz Sanaderu

Harold Ekeh je maturant srednje škole Elmont u New Yorku i ima jednu veliku želju - postati neurokirurgom. Agenciji AP je rekao da je smatrao kako će mu prijava na 13 sveučilišta u SAD-u, uklučujući i Ivy League sveučilišta, u koja spadaju Sveučilište Brown, Columbia, Cornell, Dartmouth, Harvard, Pennsylvania, Princeton i Yale.

Kad su pristigli odgovori, Ekeh je ostao zabezeknut. Najprestižnija sveučilišta SAD-a prihvatila su njegovu prijavu, ali ne bez razloga. Ekehov prosjek ocjena iznosi 100.51 po američkom sustavu, odnosno prevedno u naš sustav ocjenjivanja - 5+.

"Skamenio sam se, doista sam bio šokiran", rekao je Ekeh u intervjuu za AP u njegovom domu.

Iako odluku mora donijeti do 1. svibnja, Ekeh je već bacio oko na Sveučilište koje želi, a to je Yale.

Ekeh je u SAD, odnosno New York preselio iz Nigerije u dobi od osam godina, a tijekom školovanja u SAD-u, njegovi rezultati su svi redom bili briljantni.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene