Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez poteškoća

VIDEO Dokazali kakvo je osiguranje simbola New Yorka: Četvorka bez problema skočila s Freedom Towera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Moralo se dogoditi i to, odnosno bilo je samo pitanje vremena kad će netko napraviti "base jump" skok s tek dovršenog Freedom Towera u New Yorku. Snimka skoka objavljena je i na YouTubeu.

Četiri mladića skočila su padobranom s najvišeg nebodera u New Yorku - Freedom Towera te pokazala kako je moguće popeti se neprimjećeno na njegov vrh. Snimka jednog od skakača objavljena je u ponedjeljak, a sam događaj dogodio se još 30. rujna 2013. godine.

Pročitajte i ovo Policija i vatrogasci u New Yorku Kaos u New Yorku VIDEO Podrhtavanje tla i eksplozije probudili građane: Policija odmah podigla helikoptere Auto nakon požara u New Yorku Imaju razloga za to VIDEO Dvije osobe poginule, pet ozlijeđenih u prometnoj nesreći: Zbog jednog razloga policija sumnja na terorizam

Od četvorice muškaraca, trojica su skočila, no osim što je njihov skok bio doista opasan, bio je, naravno, i posve ilegalan. Jedan od čuvara iz obližnje zgrade ih je primjetio u skoku te o svemu obavjetio policiju, koja je identificirala jednog od njih i privela ga.

VIDEO Trenutak u kojem je SVE pošlo po krivu

Nakon dužih pregovora tužitelja s preostalom trojicom, oni su se predali policiji u ponedjeljak te istaknuli kako im je jedini cilj bio pokazati razinu osiguranja u najvišoj zgradi u New Yorku.

"Osiguranje je bilo gotovo nepostojeće", istaknuo je Andrew Rossig (33), jedan od skakača. "To bi trebala biti najsigurnija zgrada na svijetu. Bože sačuvaj da je to bio netko drugi, tko ima ozbiljne namjere naškoditi njujorčanima", zaključio je Rossig.

Svu četvoricu tereti se za provalu i povredu prostora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene