Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLOMIO SE

VIDEO Trenutak u kojem je SVE pošlo po krivu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Adrenalinske aktivnosti, poput takozvanog "basejumpinga" ne završavaju uvijek sretno i spretno. kao i u svim drugim ekstremnim sportovima, postoji čitav niz stvari koje mogu poći po krivu.

Svim ljudima koji se danas bave adrenalinskim sportovima, pa tako i "base jumpingom", zajedničko je vjerojatno to što svoje aktivnosti bilježe kamerom. U priloženom videu možete vidjeti kako je jedan "base jump" pošao po krivu, a nesretni mladić sve je snimio kamerom postavljenom na kacigi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zakazao mu padobran Sa 270 metara pao u rijeku brzinom 130 na sat i čudom preživio! Slika nije dostupna 2.485 skok Skočio padobranom s 215 metara visokog hotela

VIDEO Pogledajte što moraju napraviti u 5 sekundi, inače...

Skakač s videa poznat je samo po korisničkom profilu na Vimeu, pod korisničkim imenom "Subterminallyill", gdje je naveo listu ozljeda koje je zadobio nakon tog skoka, prenosi Business Insider.

Njegove ozljede su: kompresijska fraktura T12 kralješka, pet šavova na oku, šest šavova na bradi, teško istegnuće leđa, zgloba i ruke te višestruki podljevi po tijelu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene